από: Cana

Μεσογειακή Μακαρονάδα

Χρόνος ψησίματος και θερμοκρασία: 35 λεπτά
  • Δυσκολία:
  • Άτομα: 3
  • Προετοιμασία: 10
  • Μαγείρεμα: 35

Υλικά

  • 400 gr Σπαγγέτι Schär
  • 4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
  • 3 κομμάτια (φιλέτα) Αντζούγιες
  • 0.5 ποτήρι Κρέμα γάλακτος
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 12 Μεγάλες μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλιά Ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά Κάπαρη
  • Αλάτι και πιπέρι

Γεύμα:

Κατηγορία:

Εκτέλεση

Ξεφλουδίστε το σκόρδο και ψιλοκόψτε το μαζί με την κάπαρη, της αντζούγιες και τις ελιές.
Ζεστάνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα συστατικά σε χαμηλή φωτιά, για λίγα λεπτά. Προσθέστε την κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να δέσει, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι (όσο θέλετε). Βράστε τα μακαρόνια, σουρώστε τα και βάλτε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Μαγειρέψτε τα για λίγο ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Το φαγητό σερβίρεται πολύ ζεστό.

Κοινοποίηση σελίδας:

Cana Laboratories © 2017 | Designed & Developed by JIT