από: Cana

Κρέπες

Χρόνος ψησίματος και θερμοκρασία: 5 λεπτά
  • Δυσκολία:
  • Άτομα: 6
  • Προετοιμασία: 20
  • Μαγείρεμα: 5

Υλικά

  • 110 gr Αλεύρι Schär MIX C για όλες τις χρήσεις
  • 2 Αβγά
  • 2 κουταλιές της σούπας Βούτυρο λιωμένο
  • 250 ml Γάλα
  • Λίγο αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο
  • 6 φέτες Ζαμπόν
  • 6 φέτες Τυρί

Ελεύθερο

Γεύμα:

Κατηγορία:

Εκτέλεση

1. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο με τα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι

2. Προσθέστε σιγά σιγά το γάλα και χτυπήστε το μίγμα με σύρμα μαγειρέματος, έως ότου γίνει λείο (να μην υπάρχουν καθόλου σβώλοι)

3. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε 3-4 κουταλιές από το μίγμα, περιστρέψτε το τηγάνι ώστε το μίγμα να απλωθεί και να καλύψει ολόκληρο τον πάτο του τηγανιού. Μειώστε την θερμοκρασία και τηγανίστε έως ότου πήξει το μίγμα

4. Γυρίστε την κρέπα από την άλλη μεριά έως ότου ψηθεί και από τις δύο μεριές

5. Τέλος, προσθέστε πάνω στην κρέπα μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί και διπλώστε την

Κοινοποίηση σελίδας:

Cana Laboratories © 2018 | Designed & Developed by JIT