από: Cana

Τηγανίτες

Χρόνος ψησίματος και θερμοκρασία: 25 λεπτά
  • Δυσκολία:
  • Άτομα: 4
  • Προετοιμασία: 10
  • Μαγείρεμα: 5
  • Αναμονή: 10

Υλικά

  • 130 gr Αλεύρι Schär MIX C για όλες τις χρήσεις
  • 250 ml Γάλα
  • 2 Αβγά
  • Λίγο αλάτι
  • Λάδι για τηγάνισμα

Ελεύθερο

Γεύμα:

Κατηγορία:

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα αυγά με το αλεύρι, προσθέστε το κρύο γάλα και το αλάτι και συνεχίστε να ανακατεύετε ελαφρά. Αφήστε το μείγμα να «μείνει» για περίπου 10 λεπτά. Πάρτε μία γεμάτη κουτάλα από την ζύμη και βάλτε την στο τηγάνι με το καυτό λάδι, φροντίζοντας να απλωθεί καλά σε όλο τον πάτο του τηγανιού. Όταν η ζύμη ψηθεί από την μία πλευρά γυρίστε την να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Οι τηγανίτες σερβίρονται ως γλυκό, προσθέτοντας κρέμα, λιωμένη σοκολάτα κλπ. ή αλμυρές με τυρί, ζαμπόν κλπ. Οι τηγανίτες μπορούν να προετοιμαστούν και από την προηγούμενη ημέρα.

Κοινοποίηση σελίδας:

Cana Laboratories © 2018 | Designed & Developed by JIT