Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες για τις διακοπές σας

Το γεγονός ότι η κοιλιοκάκη περιορίζει τις διατροφικές συνήθειες, δεν πρέπει να εμποδίζει κανέναν να ευχαριστηθεί κάθε στιγμή των διακοπών του στο έπακρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή οργάνωση και προετοιμασία.

Αρχικά, κάποιος που πάσχει από κοιλιοκάκη και έχει σκοπό να ταξιδεύσει, θα πρέπει να φροντίσει να πάρει μαζί του το δικό του ψωμί, μπισκότα ή και άλλες Τροφές ελεύθερες γλουτένης  που θα είναι αρκετές για όλη τη διάρκεια των διακοπών. Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα εξασφαλίσει ότι έχει μαζί του τα προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Υπάρχει βέβαια και η πιο απλή λύση, να επικοινωνήσει με φαρμακεία της περιοχής που πρόκειται να ταξιδέψει και να παραγγείλει νωρίτερα τα προιόντα,μ’αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει οτι με την άφιξή του στον προορισμό του θα έχει και τα προιόντα ελεύθερα γλουτένης που θέλει.

Αν πρόκειται Να ταξιδέψει κανείς αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία αν αυτή προσφέρει GFML (Gluten Free Meal – Γεύμα Χωρίς Γλουτένη), το ταξιδιωτικό γραφείο ή το ξενοδοχείο και να ενημερώσει εκ των προτέρων για την κράτηση και για τις διατροφικές του ανάγκες.

Πού αλλού μπορώ να βρώ τα προιόντα

Τα προϊόντα Schar κυκλοφορούν στα φαρμακεία και σε σούπερ μάρκετ.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Cana Laboratories

gr » www.cana.gr

cana_logo   Η επίσημη ιστοσελίδα της Cana Laboratories. Στα επιμέρους τμήματά της θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρία, το ιστορικό της, τις δραστηριότητες και την οργάνωσή της αλλά και πληροφορίες για τα προϊόντα τα οποία της.
Οι τρείς τομείς δραστηριοτήτων της είναι: Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, προϊόντα φροντίδας υγείας και προϊόντα ειδικής διατροφής.

Dr. Schär

 » www.schaer.com/en

  Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Schär

Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης

gr » www.koiliokaki.gr

  Η Εταιρεία Νόσου Κοιλιοκάκης είναι ένας μη κερδοσκοπικός, κοινωφελής και ανεξάρτητος οργανισμός που εστιάζει στην ασθένεια «Κοιλιοκάκη» (Coeliac ή Celiac Disease) με δράσεις σε τρεις κυρίως τομείς: την Ενημέρωση, την Εκπαίδευση και την Έρευνα.

Glutenet org

 » www.glutenet.org

  Το glutenet.org ενημερώνει και εκπαιδεύει όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν γεύματα χωρίς γλουτένη με ασφάλεια.

Celiac Disease Association uk

 » www.coeliac.co.uk

  Coeliac UK is the leading charity working for people with coeliac diseaseA condition where a person is unable to eat gluten as it makes their body attack itself. and dermatitis herpetiformisUsually shortened to DH, this is a form of coeliac disease where the skin is affected with small blisters. (DH). Our mission is to improve the lives of people with coeliac disease through support, campaigning and research

Celiac Disease Foundation

 » www.celiac.org

  Celiac Disease Foundation (CDF) is a national organization that represents the needs and concerns of the Celiac community and those yet to be diagnosed

Canadian Celiac Association

 » www.celiac.ca

  The Canadian Celiac Association / L’Association canadienne de la maladie coeliaque is a volunteer-based, federally registered charitable organization with its national office in Mississauga, Ontario. It was founded in 1972 with financial assistance from the Kaufman Foundation. The association was started by two women from Kitchener, Ontario, who, from personal experience with celiac disease, recognized vital needs of people suffering from the disease

Σύλλογος Πασχόντων από την Κοιλιοκάκη

gr » www.koiliokaki.com

  Η Ελληνική Εταιρεία για την κοιλιοκάκη πασχόντων ιδρύθηκε το 1987 από μια μικρή ομάδα πασχόντων, με την πρωτοβουλία και ενεργό δράση της ιατρού Ελευθερίας Ρώμα.

Glutenfree.gr

gr » www.glutenfree.gr

   Αναλυτικές πληροφορίες για τα προιόντα ελεύθερα γλουτένης της εταιρείας Schar και αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα των ατόμων με κοιλιοκάκη

Ελληνικός δικτυακός τόπος για την κοιλιοκάκη

gr » www.celiac.gr

  Το celiac.gr είναι μια ιδιωτική προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που είτε οι ίδιοι είτε κάποιοι από τους δικούς τους πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Hellenic Celiac Forum

gr » www.celiacforum.gr

  Hellenic Celiac Forum,
Μιά ανοικτή κοινότητα για θέματα και συζητήσεις που αφορούν τους πάσχοντες με εντεροπάθεια από δυσανεξία στην γλουτένη (κοινώς κοιλιοκάκη).

Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου

 » www.cypruscoeliac.org

  Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου

LIFEPHARMA(Z.A.M.) LTD

 » www.msjacovides.com.cy

   Η επίσημη ιστοσελίδα της LIFEPHARMA(Z.A.M.) LTD

Πώς μπορώ να κάνω μια αρχή;

Μπορείτε να κάνετε μια πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα και την εταιρεία μας αν

Cana Laboratories © 2018 | Designed & Developed by JIT